DOĞU EKSPRESİ İLE KARS TURU Tur Programı

23 – 27 Aralık 2019

DOĞU EKSPRESİ İLE KARS TURU   

4 GECE 5 GÜN

1 . Sınıf Yataklı Vagon Konaklama Farkı İle..!

Sınırlı Sayıda Kontenjan…!

Panoramik Ankara Şehir Turu Hediye…

Yarım Pansiyon Konaklama...!

Bölgenin En Özel Oteli Hotel Katerina Sarayı Konaklaması Farkı İle..!

3 Gece Otel Konaklaması & 1 Gece Doğu Ekspresi Yataklı Vagon Konaklaması

Kalkış Yerleri: Adnan Menderes Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: Gün İzmir – Ankara(PGS) - Ankara - Kars Seyahati Doğu Ekspresi

İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar terminalinde saat 08:00 ‘da buluşma. Check in işlemlerimizin ardından Pegasus Hava yolları PC 3164 nolu tarifeli seferiyle 10:40 ‘da Ankara’ya hareket. Uçuşumuzun ardından saat 11:50 ‘de Ankara’ya varış. Bizleri bekleyen transfer aracımızla Panoramik Ankara turumuzun sonrası kısa bir serbest zamanımız bulunmaktadır. Saat 16:00 'da tekrar buluşmamızın ardından TCDD Doğu Ekspresi yataklı vagonumuzda odalarımıza yerleşiyor ve 16:55 den itibaren uzun ve güzel bir tren yolculuğuna başlıyoruz. Seyahat süremizce Anadolu'nun her rengini mevsimden mevsime geçişini görme imkanına sahip olacağız.

Akşam yemeği serbest olarak Tren Yemekli vagonunda alınacaktır. Gecemizi vagonlarımızda keyifli bir uyku ile geçiriyoruz.

Bu gece Konaklama Trende Yataklı odalarımızda.



2 Gün: Kemaliye - Erzincan - Erzurum – Kars

Sabah saat 06.05 sularında İliç tren İstasyonu'na varış. Tren İliç istasyonunda 3 saat mola verecektir.  Dileyen misafirler ekstra düzenlenecek Karanlık Kanyon turuna katılabilirler. Karanlık Kanyonda bot turu gezisi ve fotoğraf çekimi, Mani Yolu, Kadı Gölü, Lökhane, Değirmen, Hamam ve Orta Camii gezilerini tamamlayıp trenimize binmek üzere İliç’e doğru yola çıkıyoruz. İliç’te trene yerleşme. 09:05'de İliç’ten hareket. 10:59 Erzincan’ a varış, Tren Erzincan İstasyonunda 3 saat bekleyecektir. Dileyen misafirlerimiz  ekstra düzenlenen Çağlayan, Altıntepe, ve Ekşisu turuna katılabilirler. Gezilerimizden sonra trenimize transfer. 13:40 hareket. Saat  17:33’de Erzurum istasyonuna varış. Tren Erzurum istasyonunda 3 saat mola verecektir. Erzurum tren garında siz değerli misafirlerimize serbest zaman veriyoruz. Trenimiz saat 20:13'de hareket edecektir. Erzurum tren garı hareketimiz ile Manzaralar eşliğinde Kars’a varışımızda bizi bekleyen aracımızla otelimize transfer oluyoruz. Akşam yemeği sonrasında konaklama otelimizde

Konaklama: Kars Katerina Sarayı 



3 Gün: Ani Harabeleri Turu – Çıldır Gölü Turu - Aşıklar Atışması

Sabah otelimizde aldığımız kahvaltının ardından aracımıza yerleşerek Sarıkamış'a hareket ediyoruz. Yolumuzun üzerindeki Şehitler Anıtı'nı ziyaret ettikten sonra Sarıkamış'ta Katerina Köşkü'nü dıştan görüyoruz. Sarıkamış denilince ilk akla gelen Kayak Merkezini misafirlerimizin görebilmesi için burada serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası Kars' a geri dönüş seyahatimizi gerçekleştirerek Kars Merkez ‘de yapacağımız gezintimize başlıyoruz. Gezimizin bu bölümünde geniş sokakları, planlı yerleşimi, Ruslardan kalan binaları, kentin tarihi yapılarını panoramik olarak görme imkanı bulacağız.

Yapacağımız Kars şehir turunda: Rus işgali sırasında yapılan ve hala kullanılmakta olan binaların bir kısmını panoramik olarak göreceğiz. Vali Konağı ve civarındaki taş binalar, Ortodoks Kilisesi (Merkez Camii), Demir Köprü, İsmet Paşa İlköğretim Okulu, Hekim Evi (Opera Binası), Fevzi Paşa İlköğretim Okulu, Alexander Nevski Kilisesi (Fethiye Cami), Kars Kalesi, Tren Garı, Kars Kalesi, Taş Köprü, 12 havariler kilisesi, Kars Müzesi göreceğimiz yerler. Akşam saatlerinde programımızı sonlandırıyor ve otelimize dönüş yapıyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.



4 Gün: Sarıkamış Turu ve Kayak Merkezi ve Kars Merkez Turu

Sabah otelimizde aldığımız kahvaltının ardından aracımıza yerleşerek Sarıkamış'a hareket ediyoruz. Yolumuzun üzerindeki Şehitler Anıtı'nı ziyaret ettikten sonra Sarıkamış'ta Katerina Köşkü'nü dıştan görüyoruz. Sarıkamış denilince ilk akla gelen Kayak Merkezini misafirlerimizin görebilmesi için burada serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası Kars' a geri dönüş seyahatimizi gerçekleştirerek Kars Merkez ‘de yapacağımız gezintimize başlıyoruz. Gezimizin bu bölümünde geniş sokakları, planlı yerleşimi, Ruslardan kalan binaları, kentin tarihi yapılarını panoramik olarak görme imkanı bulacağız.

Yapacağımız Kars şehir turunda: Rus işgali sırasında yapılan ve hala kullanılmakta olan binaların bir kısmını panoramik olarak göreceğiz. Vali Konağı ve civarındaki taş binalar, Ortodoks Kilisesi (Merkez Camii), Demir Köprü, İsmet Paşa İlköğretim Okulu, Hekim Evi (Opera Binası), Fevzi Paşa İlköğretim Okulu, Alexander Nevski Kilisesi (Fethiye Cami), Kars Kalesi, Tren Garı, Kars Kalesi, Taş Köprü, 12 havariler kilisesi, Kars Müzesi göreceğimiz yerler. Akşam saatlerinde programımızı sonlandırıyor ve otelimize dönüş yapıyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde



5 Gün: Kars Şehir Turu ve Dönüş Seyahati

Otelimizde aldığımız sabah kahvaltımızın ardından bugün gezimizde Kars merkezinde bir önceki gün eksik kalan görülmesi gereken yerleri tamamlıyor ve gezimizin ardından Meşhur Kars Kaşarı'nın satıldığı peynircilere uğramayı da ihmal etmiyoruz. Alışverişlerimizin ardından gerçekleştirmek üzere Kars hava alanına geçiyoruz. Sun Express havayolları ile Kars - İzmir uçuşumuzun ardından Akşam üzeri İzmir'e varıyoruz



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • İzmir- Ankara Pegasus Havayolları Gidiş Bileti ( Ekonomi)  
  • Ankara - Kars - Doğu Ekspresi Biletleri ( Yataklı Vagon)
  • Kars - İzmir Sun Express Hava Yolları İle Dönüş Bileti ( Ekonomi)  
  • Kars, Sarıkamış, Ani, Çıldır gölü Minibüs ulaşım hizmetleri
  • Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
  • 3 Gece Otel Konaklaması
  • 1 Gece Yataklı Vagon Tren Konaklaması
  • Otellerimizde alınan 3 Sabah Kahvaltısı
  • Otellerimizde alınan 3 Akşam Yemeği
  • Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tren seyahatinde alınan tüm öğünler
  • Kişisel harcamalar, Alışverişler
  • Çıldır Gölü Kızaklı Fayton turu ( Kişibaşı 30 TL dir )
  • Müze Giriş Ücretleri ( Ani Harabeleri 8 TL dir )
  • Sarıkamış Kayak Merkezi Telesiyej biniş ücretleri
  • Programda Belirtilen Ekstra Turlar
  • Tüm Öğlen yemekleri


Uçuş Bilgileri
Tarih Havayolu Kalkış Hv. Kalkış Saati. Varış Hv. Varış Saati.
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://tatillideri.com/dogu-ekspresi-kars-turu
    Tatillideri.com Turizm Seyahat Acentası
    Hacı İsa Mh. Bülent Baratalı Bulv. N.76/B Urla /İZMİR
    0232 424 08 12


    Bu çıktı 28.03.2024 20:44 tarihinde verilmiştir. Tatillideri.com Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.