OTOBÜSLÜ KAPADOKYA TURU Tur Programı

KAPADOKYA TURU

 

URLA- İZMİR ÇIKIŞLI MASALLAR ŞEHRİ KAPADOKYA TURU

3 GECE 4 GÜN  / 2  GECE OTEL KONAKLAMASI

IHLARA VADİSİ ,DERİNKUYU, ORTAHİSAR, UÇHİSAR, ZELVE, AVANOS, HACIBEKTAŞ, ÇAVUŞİN, ÜRGÜP, GÖREME, SULTANHANI-KONYA

5*SUHAN HOTEL KONAKLAMA

24 - 27 HAZİRAN 2021, 16 - 19 EYLÜL 2021

7-10 EKİM 2021, 11-14 KASIM 2021

Kalkış Yerleri: İZMİR-SALİHLİ-KULA-UŞAK-AFYON
PROGRAM
1 Gün: İZMİR HAREKET

18:00 URLA VERGİ DAİRESİ ÖNÜ

18:30  NARLIDERE 

18:45 ÜÇKUYULAR ZİRAAT BANKASI ÖNÜ(SHELL BENZİN İSTASYONU KARŞISI)

20:30 KARŞIYAKA GİRNE CADDESİ

SİZ DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZİ ALARAK GECE YOLCULUĞUMUZA BAŞLIYORUZ.



2 Gün: IHLARA VADİSİ ,DERİNKUYU, ORTAHİSAR, UÇHİSAR, ZELVE, AVANOS

Değerli Misafirlerimiz, Konya- Aksaray Üzerinden Nevşehir – Niğde - Kayseri Üçgenindeki Doğal Güzelliklerini 3917 M. Yüksekliğindeki Erciyes Dağı Ve 3268 M. Yüksekliğindeki Hasan Dağ’a Borçlu Olan, Perslerin “Güzel Atlar Diyarı” Diye Adlandırdıkları Kapadokya Bölgesine Doğru Yol Alıyoruz. Sabah Yolda Alınan Serbest Kahvaltı Sonrası; Melendiz Çayı’nın Oluşturduğu Doğa Harikası Bir Kanyon-Vadi Olan Ihlara Vadisi’ne Gidiyoruz. Ağaçaltı Ve Yılanlı Kiliselerini Geziyoruz. Sonrasında Düşman Baskınlarından Kaçan Binlerce Kişinin, Aylarca Yaşayabileceği Mühendislik Harikası Olan Derinkuyu Yeraltı Şehri ( Veya Kaymaklı Yeraltı Şehri ).Öğle Yemeği Molamızın Ardından İlk Olarak Güvercinlik Vadisi ’ni Ardından Uçhisar Kalesi ’ni Görüntüleme Fırsatı Buluyoruz. Sonrasında Bu Kez Bölgeye Özgü Onyx Taşı ’nın Atölyede Ustalarının Elinde Şekillenip Esere Dönüşüne Tanıklık Ediyor Ve Kapadokya’nın Güzel Vadilerinin Manzarası Eşliğinde Kahve Molası İçin O Ağacın Altında ’ya Gidiyoruz. Ardından Zelve ’nin Mahalleleri Olan Paşabağ Vadisi, Devrent Vadisi ‘nin Eşsiz Güzelliklerine Hayal Gücümüz İle Tanıklık Ediyor Ve Günün Son Fotoğraf Molasını Üç Güzeller ’de Veriyoruz. Ardından Otelimize Yerleşiyoruz. Akşam Yemeği Ve Konaklama Otelimizde.



3 Gün: HACIBEKTAŞ, ÇAVUŞİN, ÜRGÜP, GÖREME

Değerli Misafirlerimiz Otelimizde Alınan Açık Büfe Sabah Kahvaltı Sonrasında( Kahvaltı Öncesi Balon Turu Ekstra ) İlk Durağımız Hacı Bektaş-I Veli Külliyesi ’ni Ziyaret Etmek İçin Yola Çıkıyoruz. Sırasıyla; Nadar, Dergâh Ve Hazret Avluları ‘nı Ve Etraflarını Süsleyen Yapıları (Üçler Ve Aslanlı Çeşme, Aşevi, Cami, Mihman Evi, Meydan Evi, Çilehane, Kırklar Meydanı) Ziyaret Ediyoruz. Son Olarak Hacı Bektaş-I Veli ’Nin Ve Balım Sultan ’ın Türbelerini De Ziyaret Ettikten Sonra Hacı Bektaş ’tan Ayrılıyor Ve Çavuşin ’e Gidiyoruz. Çanak Çömlek Atölyesi`nde Çömlekçilik Hakkında Bilgi Alıyor Ve Alışveriş Yapma Fırsatı Buluyoruz. Ardından Öğle Yemeği İçin Kapadokya ’nın Özgün Mimarisini Yansıtan Doğal Yapılardan Birisinde Yemek Molası Veriyor Ve Yöreye Özgü Lezzetleri Tatmaya Devam Ediyoruz. Yemek Sonrası Yapılarıyla Bizleri Büyüleyecek; Asmalı Konak Evi ’Ni Ziyaret Ediyoruz. Ardından Volkanik Arazinin Armağanlarından Kapadokya ’nın O Güzel Üzümlerinin Şarapla Biten Hikâyesini Turasan Şarap Fabrikası ’nda Dinliyoruz. Ve Günü Kapadokya’nın Tarihi Ve Doğal Güzelliklerini Birleştirerek Ziyarete Gelenlere Doyumsuz Zevk İle Sunan Göreme Açık Hava Müzesi ’ni Ziyaret Ederek Sonlandırıyoruz. Kaya İçine Oyulmuş Manastırlar, Kiliseler, Şapeller, Yemekhaneler, Mutfaklar Ve Yaşam Alanlarından Oluşan Bu Açık Hava Müzesini Geziyoruz. Turun Bitiminde Otelimize Dönüyoruz. Akşam Yemeği Ve Konaklama Otelimizde.

Dileyen Konuklarımızla (Ekstra) Kapadokya Gecesi. (İçkili + İkramlı + Müzik & Gösteriler Dahil- TL )



4 Gün: SULTANHANI-KONYA-İZMİR

Değerli misafirlerimiz otelimizde alınan açık büfe sabah kahvaltı sonrasında otelimizden ayrılıyoruz. Tarihi İpek yolu üzerindeki Sultanhanı Kervansarayında fotoğraf molamızın ardından Selçuklu Devletinin Başkenti Konya’ya gidiyoruz. Konya da öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra Mevlana Müzesini ziyaret ediyoruz.   İzmir’e doğru yola çıkıyoruz. Konya – Uşak güzergâhında yol alarak gece siz sayın misafirlerimizi Tatillideri nin  diğer seyahatlerinde tekrar görüşmek üzere, aldığımız noktalara bırakıyoruz. Hoşçakalın.

Konaklama: DİKKAT   BU GECE OTEL KONAKLAMASI YOKTUR.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Otellerde 2 Gece Yarım Pansiyon Konaklama 
  • Mercedes Travego veya Temsa Safir  Vb. Otobüsler İle Ulaşım 
  • Çevre Gezileri 
  • Tatillideri  Otobüs (Soğuk) ikramları 
  • Tatillideri  Güvencesi 
  • Kokartlı Rehberlik Hizmeti
  • Otelde alınan Açık Büfe 2 Sabah Kahvaltısı 
  • Otelde alınan Açık Büfe veya Set Menü 2 Akşam Yemeği 
  • 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İlk gün Sabah Kahvaltısı
  • Son gün akşam yemeği
  • Tüm Öğlen Yemekleri 
  • Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler 
  • Tüm Özel Harcamalar 
  • Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar 
  • Müze Ören giriş yeri ücretleri


Uçuş Bilgileri
Tarih Havayolu Kalkış Hv. Kalkış Saati. Varış Hv. Varış Saati.
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://tatillideri.com/tur-37-otobuslu-kapadokya-turu.html
    Tatillideri.com Turizm Seyahat Acentası
    Hacı İsa Mh. Bülent Baratalı Bulv. N.76/B Urla /İZMİR
    0232 424 08 12


    Bu çıktı 23.04.2024 17:58 tarihinde verilmiştir. Tatillideri.com Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.